Сутерен.мк

Зграда или музеј?!

Всушност, мала зграда, но и мал музеј на современата архитектура…

Архитектите кои ја креираа се Едуард Валдес и Александер Ландсберг од „Терео студио“ од Тулум, Мексико.

Во зградата, која и збунува и буди љубопитност истовремено, има осум станови со различна квадратура, а на последниот е сместен пентхаус со голема тераса и отворен базен…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *