Сутерен.мк

Зошто мажите сакаат комплицирани жени?

Генерално, она што е комплицирано е секогаш послатко и понапнато, а мажот кој ќе реши да и се посвети на таква жена отвора простор за искрена љубов и и докажува дека е добар партнер на долг рок.

Повеќето жени мислат погрешно дека поради нивната сложеност се одбивни и тешки за мажите и дека не можат да се справат со нив и дека ќе биде тешко да најдат животен партнер.

Жените се комплицирани со причина. Нивната сложеност има цел и постои да ги раздвои мажите на оние кои сакаат жена само за една ноќ и оние „вистинските“ кои навистина ќе ја сакаат и ценат. Оние кои се обврзуваат ќе се трудат да покажат дека сакаат да останат со неа и дека ја сакаат. Жените ја користат оваа способност целосно инстинктивно, односно несвесно.

Мажите имаат навика да кажуваат како жените користат психолошки игри. Но, она за што не се свесни е дека тие дека тоа го прават. Сакаат да го тестираат човекот кој е со нив и неговите намери се искрени. Користејќи ја својата таканаречена сложеност, таа дознава повеќе за неговиот карактер и намери и дали вреди да се посвети на долготрајна и сериозна врска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *