Сутерен.мк

Каде се туристите најдобредојдени?

Кога се бира место за одмор или попатна посета, луѓето земаат во обзир многу фактори. Тоа се храната, пијалоците, културни споменици и случувања, како и општиот добар впечаток што претходно некому му го оставиле!

Ова се десетте дестинаци што се најдобри домаќини на уристите и каде што најголем број на луѓе се чувствува добредојдено…

  1. Матера, Италија
  2. Блед, Словенија
  3. Тајтунг Сити, Тајван
  4. Нафплио, Грција
  5. Толедо, Шпанија
  6. Монте Верде. Бразил
  7. Бриж, Белгија
  8. Нуса Лембонган, Индонезија
  9. Понта Делгада, Азурски острови, Португалија
  10. Хој Ан, Ветнам

Извор…                      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *