Сутерен.мк

Како би им изгледале децата?

Вештачката интелигенција веќе е во секојдневна употреба за разноразни корисни нешта што би требало да ни го олеснат животот. Еден љубопитен млад човек пак, решил да ја искористи оваа технологија за нешто многу помалку битно, но секако, забавно. Него го интересирало како би изгледале децата на познатите парови од филмовите и сериите, кога би ги имале? Па еве…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *