Сутерен.мк

Книги од птичја перспектива

Елизабет Сејган шронашла начин како да ги соедини своите две големи љубови: книгите и фотографијата. Со својот најдобар пријател, Џејмс Тревин, таа прави импресивни инсталации, што редовно ги пласира на својот Инстаграм профил.

Повеќе на Bored Panda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *