Сутерен.мк

Колку заработуваат во „Сексот и градот“?

Според пишувањето на магазинот „Вараети“, трите главни актерки во продолжението на серијалот „Сексот и градот“, секоја заработува во просек помеѓу 650 и 750 илјади долари од – епизода! (А се шпекулира и дека хонорарот оди и до милион евра! Од – епизода!)

Се разбира, Сара Џесика Паркер е најмногу платена.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *