Сутерен.мк

Контакт

 

 

Главен и оговорен уредник: Бранка Доневска Најдовска

Сутеренмк Дооел – Скопје

ул. Разловечко востание бр. 4/7-19 1000 Скопје

тел: 070 22 45 66

мејл: [email protected]

 

 

 

 
 

Адвокатска канцеларија Радосава Зечевиќ

Бул.Крсте Мисирков 65/17 Скопје

Тел. 070 335 773

Мејл: [email protected]

(Преземање, користење и реемитување на написите е можно само со ставање линк до содржината што се цитира.)