Сутерен.мк

Копиите на Мет Гала!

Темата на овогодинешниот бал на Мет Гала (и придружните изложби) беше американската мода и нејзината историја. Што ќе рече, не е за изненадување што некои од креациите беа всушност, рекреирани винтиџ парчиња на легендарните дизајнери или костими од филмовите. Меѓутоа, можеби подобро ќе беше навистина да стануваше за винтиџ гардероба, отколку за копии…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *