Сутерен.мк

Многу „нај“ е најсомнително

Вљубена сум во прекрасна личност. Многу е згоден, забавен, шик, образован, богат. Нешто кај него сепак, не ми дава мир, а не знам што е тоа?
Трнорушка


Трнорушка дарлинг, кога е некој толку убав, интелигентен, духовит, културен и згора на се, парајлија, не е се о.к. Такви холивудски плакати нема во реалниот живот. Обично, излогот е совршен за да се продаде нешто многу скапо, а во суштина, има некоја сериозна фабричка грешка. Понекогаш треба да се чуе и некое „трето“ мислење…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *