Сутерен.мк

Мода за вегетаријанки

Фасцинираноста на вегетаријанците од градинарството и неговите плодови конечно, доби и материјален облик! Всушност, овие оригинални креации почнале да се појавуваат уште во 2009 година, но во последно време се се попопуларни благодарение (нормално) на Инстаграм!

Авторката на оваа „зелена“ мода и сопственичка на профилот од каде што се превземени фотографиите, себеси се нарекува стилистка и истражувачка на холтикултурната елеганција и креативност!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *