Сутерен.мк

Најпосетуван сајт во 2021-ва е ТикТок!

ТикТок, платформата која само до пред неколку години не постоеше денес е на врвот по бројот на посети во 2021 година, преземајќи го првото место од Гугл!
ТикТок лани беше на седмото место според бројот на посети. За да стигне до врвот сајтот ги прескокна и Фејсбук, Мајкрософт, Епл, Нетфликс и Амазон!


ТикТок е платформа на која корисниците имаат можност да објавуваат кратки видеа кои неретко се всушност звучно синхронизирани над популарни песни или смешни видеа од други корисници. Има опции за додавање на филтри и различни ефекти кои можат да се искористат на креативен начин. Видеата се во времетраење од 15 секунди, а корисниците можат да спојат четири видеа со максимално траење од една минута.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *