Сутерен.мк

На светот му требаат повеќе Дедо Мразовци

На два месеца пред Нова година, Кока-Кола ја претстави својата реклама за 2023/24-та, која има едноставна порака: На светот му требаат повеќе Дедо Мразовци.

Дедо Мраз асоцира на добрина, па колку повеќе Дедо Мразовци има низ светот, толку повеќе добрина меѓу луѓето.

Новата реклама на Кока-Кола погледнете ја тука…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *