Сутерен.мк

Нелогичност

Мислам дека сте нелогични во одговорите.
А.

А. дарлинг, вам животот ви изгледа логичен!? Секоја чест. Една сте од непознатите во равенката…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *