Сутерен.мк

Немање

Немам некој сериозен проблем, но ме мачат „ситници“ кои за мене се значајни. Немам девојка, живеам со родителите, немам баш ни пари…

Коља, Битола


Коља дарлинг, Пабло Неруда еднаш рекол да не кукаме над ситните проблеми зашто судбината би можела да не лечи со крупни…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *