Сутерен.мк

Нео-торбата на Гучи

Новиот предмет на копнеж е чантата на Гучи. Суштината на овој модел е „куката“ што овозможува торбата да се трансформира со еден потег.

Гучи е прогласен за најпопуларен бренд за 2022 година, а после него се наоѓа еден Баленсијага.

Фирентинската куќа Гучи е на врвот на својата екстравагантна мода, што ја замисли нејзиниот уметнички директор Алесандро Микеле.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *