Сутерен.мк

Новак, вакцините и ние

Додека парно нема, дрмаат земјотреси, бројките со новозаразени и умирања од Ковид-19 вртоглаво растат, секојдневните потрепштини стануваат се поскапи, а нашиот живот се поефтин, ние продолжуваме да се гриземе меѓусебно за изреметениот комодитет на луѓе, кои за нашево живуркање ги заболе штикла! Што ќе рече, ништо ново…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *