Сутерен.мк

Новата суперхрана

За стопати е побогата со витамин Ц од портокалот, потекнува од Австралија, а вкусот и е сочен и по малку опор.

Има голем антиоксидативен ефект, полна е со минерали, влакна и хранливи материи.

Станува збор за какаду сливата, што е во моментов главен сојузник во диетите, негата на кожата и добрата физичка кондиција.

Има многу малку калории и е одличен партнер во борбата за намалување на брчките, затегнување и осветлување на кожата..

Сите козметички етикети што држат до себе, веќе го имаат вклучено ова овошје во своите препарати.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *