Сутерен.мк

Нов тренд кај пантолоните

Големите горештини бараат соодветна гардероба, а познато е дека ленот и памукот се најпријатни како летната облека.

Па така, во моментоов тренди се плетени пантолони, а подолу, неколку примери како да ги носите…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *