Сутерен.мк

Патики за мрзеливи

Американската компанија Најк ги дизајнираше Flyease Go патиките, кои можете да ги облечете и соблечете, а притоа не морате да се наведнувате, ниту пак да ги користите рацете.

Обувките се наменети за луѓето со физички и здравствени проблеми, но секако и за оние помрзливите. Најавено е дека ќе чинат 120 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *