Сутерен.мк

Како ќе изгледаа, ако не се оперираа?

Многу од светски познатите дами не можат да му оддолеат на искушението на „подмладување“ со естетска хирургија, поради што се одлучуваат на пластични операции и кога тоа веќе нема никаква смисла…

Некои од нив се покајале после ваквите зафати, а некои богами и не се ни препознаваат после нив!

Џејн Фонда на 48 години, на 83 години кога би немала пластични операции и како изгледа денес – на осумдесет и три!

Шерон Озборн со 51 година, со 68 без естетски зафати и со 68 како што денес изгледа!

Шер на 43 години, на 75 кога би остарела природно и со 75 години – денес!

Кристи Беинкли на четириесет и седум години, на 67 без операции и како всушност изгледа денес на 67 години!

Линда Еванѓелиста во своите 29-ти, на 56 кога не би имала никакви интервенции на лицето и на 56 години, денес, со „подмладувањата“!

Синди Крафорд на 28 години, на 55 доколку не би се замарала за „естетиката“ и денес на 55 години!

Робин Рајт речиси на истата возраст и во истата ситуација како и Синди!

Мелани Грифит на 31 година, со 63 без и на 63 години со пластични операции, каква што и ја гледаме!

Донатела Версаче би изгледала и на 65 години како што изгледала во својата четврта деценија доколку не би се уплашила толку од стареењето, па направила речиси карикатура од себе!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *