Сутерен.мк

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања…

Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите, или си или не – Предавник.

Единствената рожба на очајот е – Предавството.

Нема таков очај што е попатетичен од Глупоста!

Во секого од нас лежи притаен ѕвер. Разликата е само што некои се посрамежливи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *