Сутерен.мк

Премиера на „Госпоѓица Јулија“

Претставата „Госпоѓица Јулија“ по текст на Аугуст Стриндберг, а во режија на Мето Јовановски вечер премиерно ќе биде изведена во Културно-информативниот центар во Скопје.

Во претствата играат Марија Кондовска, Андреј Серафимовски и Сандра Темова.

Костимите и сценографија се на Благој Мицевски, а дизајнот на плакатот е на Влатко Јовановски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *