Сутерен.мк

Преседнување

Имам партнер кој многу ме сака, но постојано бара од мене да бидам на готовс за излегувања, за гости дома, за него, за излети, движења, а мене некогаш само ми се седи дома. Знаете на што мислам…
Ена, 31, Куманово


Ена дарлинг не, не знам на што мислите. Веројатно на она, ебати љубовта што бара толку многу работа….

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *