Сутерен.мк

Продолжуваат исмејувањата со Трамп

Против поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп, поведоа дисциплинска постапка и Здружението на американски телевизиски и радиски актери (SAG), заради континуирано ширење на лаги и т.н.

Трамп после ова, се огласи со јавна оставка од истото Здружение, со писмо во кое го критикува нивното однесување кон него и нормално, фали својот допринос во истото.

На целиот негов ферман апропо оставката, Здружението само кусо му одговори со – „Фала ви.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *