Сутерен.мк

Светска награда за Томислав Георгиев

Фотографот на „Фокус“, Томислав Георгиев е награден на конкурс од холандското Министерство за надворешни работи за најдобра фотографија од цел свет.

-На конкурсот на тема „Вода=Живот“ објавен од страна на Холандското министерство за надворешни работи, каде фотографите од целиот свет учествуваат со свои фотографии, победник е Томислав Георгиев, соопштија од Министерството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *