Сутерен.мк

Селективен Алцхајмер

Не си го поднесувам семејството, а друштвото не ме прифаќа. Многу сум сама. Каде е проблемот?
Клоцната


Клоцната дарлинг, очигледно мислите дека семејството не ви е доволно добро односно, дека заслужувате поквалитетни роднини, а од друга страна пак, изгледа вие не сте доволно добри за друштвото. Можеби, наместо неоправдана ароганција и потпикнувачко понижување т.е. да барате некој што ќе одговара на вашиот статус, треба да побарате она што одговара на вашата душа. Едно заболување од селективен Алцхајмер ќе ви заврши голем дел од работата…
(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *