Сутерен.мк

Умни зборови на слободоумно лице

Се тргнав од ЛГБТ движењето кога почнаа да буткаат хормони, кастрација и стерилизација на деца. Тие веќе не се борат за еднаквост и вклученост туку за културна доминација.

Од мали нозе, земав облека од сестра ми и се облекував во неа. Да беше сега тоа, ќе ме убедуваа дека сум во погрешно тело. А само сакам да сум слободен, да сум геј, да носам перика и да се забавувам.

Извор,Видео …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *