Сутерен.мк

Урнебесни копии

На платформата Reddit постои цел оддел со дури 908 илјади членови, каде што корисниците секојдневно ги објавуваат најсмешните примероци од феноменот – копирање на светските брендови!

Ова „гребење“ од славата на најдобрите не е ништо ново и секако дека е патетично, но некои обиди, мора да се признае, се баеги креативни.

Извор: deMilked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *