Сутерен.мк

Хермес, за глупавите богаташи

Пластичниот шлем од брендот Хермес деновиве се продава за речиси седум илјади долари.


Имено, оваа пластична кацига е дизајнирана во 2008 година по повод отворањето на продавницата Хермес во Торонто.

Сега ја продава аукциската куќа „Sothebys“ за 6 800 долари. Ваков шлем без логото на Хермес чини околу два долара.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *