Сутерен.мк

Хит фризури за летово

Летото веќе зема замав и е вистинско време за промени. Ова е период на слобода и нови почетоци, лежерност и опуштеност, па со тоа и идеална прилика за пробување на нови фризури…

Нежни бранови

Пикси фризура

Скалесто шишање

Куса руса коса

Средна должина

Извор…                

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *