Сутерен.мк

Чизми за есенва

По улиците на светските метрополи веќе завладееја чизмите, а ова се петте топ модели за сезонава…

Гломазни чизми до колена

Каубојки до глужд

Чорапи-чизми

Чизми со ниска потпетица

Снежнобели

Извор…         

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *