Сутерен.мк

Прескапи локации

Човек да се зачуди како е можно земја што речиси и да нема друго што да…

Кераца Висулчева: За Македонија, со љубов!

„Недоверлива сум, зашто луѓето погрешно ги сфаќаат зборовите. Особено кога се од устата на уметник. Културниот…

Надграден и проширен!

Овен За овните е општо познато дека акаат со главата во ѕид и кога вратата е…

Вистинската Светлост на Медена земја

Кон крајот на минатата година, на Фејсбук постирав една Вест која помина незабележано од домашните медиуми.…

Прва љубов

Се вљубив смртно и несреќно во мојот школски другар, кој не ме сака, ме остави и…

Бранка Д. Најдовска: За жените и супер женките!

Повеќето од денешните мажјаци пораснале во семејства каде што мајките и сестрите буквално биле измеќарки и…

Гладот и агресивноста

Научниците тврдат дека луѓето стануваат агресивни кога се гладни. Имено, нивото на глукозата тогаш е низок,…

Најсекси македонска актерка е Неда Арнериќ!

Новинарскиот ниет да ја подотвориме темата дали Македонија има женски, актерски секс-симбол и доколку го има,…

Светлана Антиќ-Јовчевска: Будење на мансарда

Утринското кафе на мојата мансарда секогаш е почеток на убави мисли упатени кон човештвото, кое се…