Сутерен.мк

Носталгија

Помина и оваа зима, а мене уште ме мачи носталгија по него. Поминаа пет години…? Маја,…

Стравопочит

Многу ми се допаѓа, забавен е, духовит. Ептен духовит и тоа ми создава стравопочит, дури. СМС…

Чистотија – празнотија

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…

Погрешни перцепции

Имам братучетка која по животот со своите родители се омажи за сиромашен човек. Но нејзините и…

Опасни врски

Имам девојка која е луда, ама многу ја сакам! Ја сакам, ама и ми е страв…

(Не)раскинлива врска

Со дечкото со кој се забавувам неколку години веќе ми е здодевно, а мислам и дека…

Прва љубов

Се вљубив смртно и несреќно во мојот школски другар, кој не ме сака, ме остави и…

Штетен инает

Со другарка ми се знаеме скоро цел живот, но не знам дали беше отсекогаш таква или…

Мегаломански мудрости

Многу ми се допаѓа еден тип, но тој е толку интелигентен што јас не знам понекогаш…