Сутерен.мк

Како да препознаеш неверство?

  Се сомневам дека сопругот ми е неверен. Како да го проверам тоа? Мира Мира дарлинг,…

Што сакаат мажите?

Вака накусо, можете ли да ми кажете што сакаат мажите кај жените? Јас   Јас дарлинг,…

Невозможна сопруга

Честопати кога доаѓам дома ја наоѓам жена ми незадоволна. Се е нешто подналутена, напната. Секако ме…

Отсакување

Во брак сум шест години и имам едно дете во него. Бев многу вљубена во сопругот,…

Сродни мускули

Цело време работам на себе. Внимавам што јадам, што пијам, каде се движам, со кого. По…

Алка што недостасува

Навидум имам се, ама чувствувам една огромна празнина во себе. Што ми фали? Вера Вера дарлинг,…

Носталгија

Помина и оваа зима, а мене уште ме мачи носталгија по него. Поминаа пет години…? Маја,…

Стравопочит

Многу ми се допаѓа, забавен е, духовит. Ептен духовит и тоа ми создава стравопочит, дури. СМС…

Чистотија – празнотија

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…