Сутерен.мк

Право на сон!

Маж ми многу р’чи. Се лути кога си одам од креветот, а мене ме гризе совест…

Прилагодување

Пред една година ја изгубив работата. Имам маж, кој има мала плата, две деца и живееме…

Старо – нови зависности

Мојот син има девојка со која е повеќе од четири години, има другари, колеги, роднини, со…

Напорност

Имам другарка која е многу напорна. Сега со коронава поретко се гледаме, но честопати се слушаме…

Колку да се „дешава“ нешто…

Не дека се фалам ама за да го објаснам проблемот морам да почнам на овој начин…Значи,…

Банкротирано пријателство

Еден човек, еднаш оддамна, многу ми помогна. Не бевме пријатели, туку познаници, но јас го замолив…

Глупави желби

Вљубена сум во оженет маж. Како да го натерам да се разведе? Сонувалка Сонувалка дарлинг, ај…

Солзи непресушни

Мојата пријателка е голема плачка. Плаче за секоја ситница и како едвај да чека прилика да…

Тренирање строгост

Оддамна сакам да ви пишам ама се се премислував најмногу зашто не сакав да си признаам…