Сутерен.мк

Трета (не)среќа

Неодамна бракот кој траеше една година и во кој родив дете ми се распадна заради друга…

Секс без (об)врска!

Во моето друштво многу се популарни врските за една ноќ. Другарките ме сметаат за „ретардирана“ што…

Вечни теми

Како да се омажам? Не ми требаат разглабања и мудрувања, туку конкретно решение! Итно Итно дарлинг,…

Свекрва и снаа

Драга Дарлинг, имам чувство дека свекрва ми постои само за да ми го загорчува животот. Живееме…

Несигурна географија

Мојата ќерка е убава, млада, има 26 години, образована и вработена. До скоро, ние и овозможувавме…

Помлади мажи

Вљубена сум во помлад маж од себе. Се уште ја кријам врската затоа што, во нашава…

Садење краставици

Жена ми, мојот сиот живот е многу здодевен. Не знам веќе како да се справам со…

Испревртена традиционалност

Долго сум во врска, ама тој никако да ме побара за жена! Дали да го сторам…

Жени – пирани

Сакам да се омажам со моето момче, ама не знам како да го натерам да се…