Сутерен.мк

Асексуална сопруга

Гледам луѓево прашуваат сенешто па, ај и јас да прашам нешто: сопругата ми е мила и…

(Не)подобен партнер

Имам 28 години и дечко кој е 20 години постар од мене. Слободен е и многу…

Проблематични пубертетлии

Мајка сум на 16 годишно момче и не знам како да постапам со него!? Еден ден…

Што до бога сакаат мажите!?

Веќе неколку години сум оженет со амбициозна, убава, средена и културна жена со која имам и…

Засекирани и брзи!

А што па вие имате против деколтеа, мини сукњи, штикли и убави жени? Се сеќавате на…

Коронарна нервоза

Имам една колешка што страшно ме нервира со тие високи штикли, куси сукњи и длабоки деколтеа.…

Сама во брак

Омажена сум неколку години и мислам дека направив погрешен избор, но чекам тој да се промени.…

Идиотика

Имам се во животот, ама еден фраер нејќе да ме погледне. Знам дека се понаша па…

Сомнителна верност

Се сомневам дека сопругот ми е неверен. Како да го проверам тоа? Мира Мира дарлинг, ми…