Сутерен.мк

Идиотика

Имам се во животот, ама еден фраер нејќе да ме погледне. Знам дека се понаша па…

Сомнителна верност

Се сомневам дека сопругот ми е неверен. Како да го проверам тоа? Мира Мира дарлинг, ми…

Каење насред пандемија

Мила моја дарлинг, слободно можам да кажам дека сум навистина млада, амбициозна, несекојдневна личност, која сака…

Илузорна опсесија

Малку ми е срам за ова што ќе ве прашам, ама немам кому да му се…

Љубовни (само)понижувања

За своите 28 години мислев дека сум зрела и дека ваква работа едноставно, не може да…

Откажано семејство

Мојот син е оженет по втор пат и има две деца со новата сопруга. Од претходниот…

Досадно, ами како!?

Драга дарлинг, во надеж дека ќе ми дадете искрен и практичен совет морам да ви се…

Кој е посреќен во вториот брак?

Во врска сум со човек кој зад себе веќе има еден брак и дете. Долго сме…

Неспортско однесување

Мојот сопруг е многу „чуден“: кога гледа некој спортски натпревар сам, скока, вика, се радува, пцуе,…