Сутерен.мк

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања… Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите – или си, или не…

Ароганција

Фејсбук с(р)еќавања… Одредена ароганција е дозволена само кога некој ќе направи чекор напред. Вулгарно е кога…

Носорог

Фејсбук с(р)еќавања… Немам тело за на плажа. Две ги имам, две. Не знам што сите запнале…

Жонглирање

Фејсбук с(р)еќавања… Сите мали луѓе, нации, држави преполни се мании, но преовладуваат редовно, две: манија на…

За разликата помеѓу нешто и ништо

Фејсбук с(р)еќавања… Кога ќе се појави политичар кому ќе му веруваме, не само кога е на…

Најарно, подалеку од комшии

Фејсбук с(р)еќавања… Оди натпреваров Македонија – Австрија, извадил комшијата од втори, ТВ на тераса (не му…

Парадирање

Фејсбук с(р)еќавања… Како и во секој друг сегмент од животот, ако една формулација на закон функционира…

Бранка Д. Најдовска: Може ли летувањето да не е кошмар?

Мал број на жени ја имаат таа привилегија да го доживеат годишниот одмор како уживање. Повеќето,…

Матуранти

Фејсбук с(р)еќавања… **** Вие, што им посакувате на матурантиве, добредојде во светот на возрасните – ги…