Сутерен.мк

Маслото за јадење станува авионско гориво

Најголемиот патнички авион во светот Ербас А380 беше искористен за тестирање на одржливи горива за авиони.…

Тајното хоби на Елизабета Втора

Елизабета Втора има една специфична „дарба“ како последица што нејзиниот дом е блиску до аеродромот Хитроу!…