Сутерен.мк

Патување низ времето е возможно

Летот на „Ал Нипон Ервејс“ од Токио до Лос Анџелес полета на 1 јануари 2024 година…

Полетал во 2023-та, слетал во 2022-ра

На еден авион му успеа да полета во 2023 година, а да слета во 2022-ра. Се…

Игор Пачемски: Македонки во облаците

Откако мојата „Кармен“ беше оквалификувана како модна критика (од еден ќелав музиколог кој се плаши од…

Зошто се гасат светлата во авионот?

Пилотите (а уредникот на овој сајт познава поприличен број од нив) обично се зафркаваат (а баш…