Сутерен.мк

Колку гостопримлива е Австрија?

Австрија се наоѓа на третото место како добра земја во светот благодарение на добро уреденото општество…

Задолжителната вакцинација станува реалност!

Австриската влада го претстави нацрт-законот со кој од февруари се воведува задолжителна вакцинација во таа земја.…

Доктори ампутирале погрешна нога!

На 82 –годишен маж во Австрија му е ампутирана погрешна нога, објави болницата ветувајќи темелна истрага,…