Сутерен.мк

Преплатена алиментација

Се разведов неодамна, на барање на мојата жена, ама таа ја претера. Бара од секое дете…

Откажано семејство

Мојот син е оженет по втор пат и има две деца со новата сопруга. Од претходниот…