Сутерен.мк

Никола Гелевски: Кој ни е крив за дереџето?

1. Егоизам Егоизмот е некаков малецок свет во срцето каде што можеби почнува распаѓањето, како првата…

Модна критика & критизерство

На секое друго уметничко поле, критичарите имаат слобода да кажат што мислат, без страв дека ќе…