Сутерен.мк

Тажен фолклористички паметник на генерации скопјани

Во кино Фросина, МКЦ, вечерва беше промовирана книгата „Тажачки песни од скопскиот земјотрес во 1963 година“,…

Ана Мартиноска: Преку леб – погача

Кога ќе штиклирате голем професионален предизвик кој ви стоел во работната агенда неколку месеци и кога…