Сутерен.мк

Јутјуб ќе блокира антиваксери!

Не само антиваксерските објави за Ковид – 19, туку нема да бидат дозволени ни содржини на…

Анистон се испокара со антиваксерите!

Џенифер Анистон ги прекинала односите со некои од пријателите, кои не сакале да се вакцинираат! Нејзините…

Ноне Абрашева Ноциќ: „Да ти ги вакцинирам ќерките!“

Оваа реченица ја напишал прилично талентиран мразач на современата медицина, како одговор на советите и изјавите…

Светските заговори и пријателите!

После сите глупоштии (и од луѓе што сум ги сметала за паметни), се решив да организирам…