Сутерен.мк

Д-р Пановски: Не ги малтретирајте прележаните!

Микробилогот, проф. д-р Никола Пановски ги повикува здравствените власти да не ги малтрерираат прележаните со Ковид-19:…

Помош за Василиј!

Малиот борец Василиј е роден во 28-мата недела од бременоста на 25.03.2021 година. Иако дојде на…

Право на здрав живот!

Во името на правото за здрав и безгрижен живот на децата со дијабетес тип 1, Баланс…