Сутерен.мк

Телефонот не треба да се суши во ориз

Епл напиша предупредување на нивните страници за поддршка на клиентите. Не ставајте го телефонот во кесичка…

Франција го забрани Ајфон 12

Епл мора да престане да го продава својот модел Ајфон 12 во Франција поради нивото на…