Сутерен.мк

Што се мисли под „жити на баба ти гаштите“?

Еве, ова:

Откачена и во 95-тата

Рос Смит и неговата 95- годишна баба Полин Кејна баш знаат како добро да се забавуваат.…

Бранка Д. Најдовска: Чуму ти е баба со лице на девојка!?

“Возраста е добар учител, ама лош козметичар. Кога бирате маж, добро би било да е тој…

Коронавирусот и децата

Џули Томас од гратчето Малверн во Ворчестершир (Велика Британија), почнала да прави мали фигури на животни…