Сутерен.мк

Слепата Барби

Шест децении по првата Барби, компанијата Мател одлучи да произведе ваков вид на кукла со цел…

„Барби“ е одличен филм, но не и брилијантен

Сè си има – внимателно истражен и остварен универзум, хумор, порака, пластично, ин-јор-фејс, еве-уште-еднаш-за-тие-што-не-сфатија прикажување на…

Барбиката наполни 62 години!

На денешен ден, во 1959 година, на саем во Њујорк продадена е првата барбика за три…